Connect with us
New York

Amerika

LEVNÁ AMERIKA! Letenky od New Yorku až po Havaj od 8 990 Kč

LEVNÁ AMERIKA! Letenky od New Yorku až po Havaj od 8 990 Kč

Přátelé, když Amerika láká levnými letenkami, byl by hřích odmítnout! Jen pozor, akce platí jen do vyprodání, takže jestli se tam v příštím roce chystáš, není na co čekat. V článku najdeš New York, Miami, Los Angeles a další pecky. Přidáváme také TOP letenky, které se podle nás rozhodně vyplatí rezervovat, a jak už bývá zvykem i nějaké ty informace navíc!

Reklama

Akční letenky do USA

New York – levné letenky od 8 990 Kč a tipy redakce

New York je studnicí nevyčerpatelných míst, které je třeba zažít a vidět! Objev nejstarší stanici metra v New Yorku, projdi se po High Line – dvoukilometrovém parku postaveném na někdejší železniční trati, navštiv botanickou zahradu v Brooklynu – vlastně, zažij New York jako domácí!

New York

Miami – levné letenky od 9 990 Kč a tipy redakce

Samozřejmě, když Miami, tak pláže, barevné letní drinky, noční život a ano, dobře si to pamatuješ, některé scény z Pobřežní hlídky se rovněž odehrávaly na tomto místě. Je však méně známé to, že tento slavný písek sem doputoval z Baham a jiných karibských ostrovů. Jelikož je pravidelně erodovaný vlnami oceánu, naposledy dokoupil stát Florida náhradu za 11 500 000 dolarů. Takže získat opálené sexy tělo na Miami Beach je opravdu luxusním zážitkem, který bys měl/a absolvovat alespoň jednou v životě.

Miami

Los Angeles – levné letenky od 11 990 Kč a tipy redakce

Los Angeles – město andělů i Mekka amerického filmového průmyslu. Ne náhodou si s tímto místem jako první spojíme Hollywood. Můžeš se zde projít po slavné Rodeo Drive z filmu Pretty Woman, ulicích Beverly Hills nebo zavítat na pláž v Santa Monice, kde se ještě před nedávnem proháněli plavčíci z Pobřežní hlídky. Případně nasedni do auta a prozkoumej cestou do San Francisca krásy Kalifornie.

Los Angeles

Las Vegas – levné letenky od 9 990 Kč a tipy redakce

Pokud ve svém americkém itineráři vynecháš Las Vegas, rozluč se s největší zábavou, kterou u našich západních kamarádů můžeš zažít. Tohle město totiž nabízí všechny poklady světa – nespoutanou radost z gamblerství, luxusní hotely za hubičku, značkové outlety, světové koncerty a show, fantastické kulinářské dobroty, adrenalinové zážitky a rovněž je nedaleko nádherných přírodních pokladů. Za nás je to místo, které by jednoznačně nemělo chybět na tvém bucket listu. Las Vegas – město, které budeš sledovat s otevřenou pusou.

Las Vegas

Seattle – levné letenky za 9 790 Kč a tipy redakce

Luxusní hotely, exkluzivní restaurace, rozkvétající umělecké galerie či stále živá hudební scéna (i když ze sebe postupně vyloučila grunge) dělají Seattle turisticky atraktivnějším, než kdykoliv předtím. Pod jeho novým leskem však město zůstává věrné svému bývalému já i zavedeným stereotypům. Je místem, kde jsou skříně módních fajnšmekrů plné vlny a větruvzdorného materiálu, kde si hippies ulétávají na broadwayském The Man. Je to právě jeho rozpolcenost notoricky známého s šokem z nového, co dodává Seattlu ten správný šmrnc. Navštivte Seattle, město, které voní kávou a hraje nejrůznějšími hudebními styly.

Seattle

Honolulu – levné letenky za 16 490 Kč a tipy redakce

Havaj je rájem, o kterám sní nejeden dobrodruh. Na několika ostrovech toho nabízí tolik, že nebudeš vědět, kam se vydat dřív – zvolíš úchvatné pláže a surfing na Oahu, vydáš se pozorovat velryby na Maui, objevíš sopky na Big Islandu nebo se zamiluješ do dechberoucí přírody na Kauai? Inspiruj se v našem průvodci po Havaji.

Havaj

Salt Lake City – levné letenky za 11 390 Kč a tipy redakce

Hlavní město státu Utah najdeš na západě Spojených států. Jméno dostalo podle Velkého Solného jezera, v jehož blízkosti se nachází. Kromě jezera si ale užiješ i úchvatné výhledy na horský masiv Wasatch. Právě hory tuto oblast zpopularizovaly. Do horských středisek každý rok míří milovníci zimních sportů – není proto divu, že zimní olympijské hry v roce 2002 hostilo zrovna Salt Lake City.

Salt Lake City

Vízové ​​povinnosti do USA

ESTA – Electronic System for Travel Authorization je automatizovaný americký vládní systém, který umožňuje vycestovat do USA. Prostřednictvím ESTA můžeš požádat a následně získat povolení online. Tento systém je povinný od roku 2009 v rámci posílení bezpečnosti. Cestující jsou povinni získat elektronické povolení před cestou do Spojených států. Zjisti, jak získat povolení ESTA na vstup do USA (postup krok po kroku).

Cestuj na jistotu s pojištěním

  • Pojištění KOALA: každý pasažér obdrží 5 000 Kč za každý zrušený let nebo za zpoždění více než 2 hodiny. Pojištění KOALA si můžeš zajistit jednoduše společně s rezervací letenek. Pár kliků a cestuješ bezpečně s pojištěním (pojištění nelze dokoupit dodatečně).
  • Pojištění ISTOTA: zaručuje proplacení léčebných výloh a následků po úrazu. Platí však i v jiných nečekaných a nepříliš příjemných situacích, jako například problémy se zavazadly, zpoždění dopravního prostředku, potřeba pátrání nebo záchrany nebo poškození zdraví a majetku třetích osob.
  • Pojištění STORNO: v případě událostí, jako onemocnění, úraz nebo i ztráta práce a další neočekávané situace. Za neproletěnou část tvé letenky se ti vrátí peníze.
Pojištění Pelikán

Pokud máte připomínku nebo jste našli chybu, napište prosím na redakce@pelipecky.cz. Pokud máte cool cestovatelský příběh, recenzi, reportáž nebo blog a chcete se o své zážitky podělit se světem, nebojte se nám svůj text poslat na novinky@pelipecky.sk. Rádi ho zveřejníme v sekci Cestopisy.


Speciální nabídky pro naše čtenáře

    • Půjč si auto přes Pelikán. Klikni, zvol si destinaci, porovnej ceny, vyber model auta a rezervuj. Auto si vyzvedneš po příletu na letiště. Kamarádíme se totiž s Rentalcars.com.
    • Naše srdcovka - cestovatelský newsletter, který odebírají desetitisíce cestovatelů v ČR i na Slovensku:
    5/5 - (6 votes)
Klikněte pro komentář
Nahoru