Connect with us
Split Chorvatsko pobyt

Dovolené

PECKA DNE: Luxusní 4* ubytování ve Splitu včetně letenek od 11 790 Kč

PECKA DNE: Luxusní 4* ubytování ve Splitu včetně letenek od 11 790 Kč

Split je hojně navštěvované město ve střední Dalmácii.  Přístavní metropole láká především na kombinaci poznávání historie a relaxování u moře. Najdeš zde ovšem také skvělé restaurace, noční podniky a moderní promenádu Riva. Split je navíc jedno z nejslunečnějších míst v celé Evropě, což ho předurčuje ke strávení ideální dovolené.

Reklama

Parádní 4* hotel nabízí moderní pokoje, venkovní bazén v nejvyšším patře s panoramatickým výhledem na město, wellness centrum a výbornou restauraci. Každý den tě čeká hosty skvěle hodnocená  snídaně v ceně pobytu.

  • KAM? Dioklecijan Hotel & Residence****, Split, CHorvatsko
  • KDY? Květěn a červen 2022
  • ODKUD? Z Vídně
  • CO JE V CENĚ? Zpáteční letenky, ubytování v hotelu, snídaně, 1 kus příručního zavazadla, vstup do wellness, transfer z letiště na hotel a zpět
  • HODNOCENÍ HOTELU: 4,5 z 5 (tripadvisor)
Dovolená ve Splitu
Hotelový pokoj
Snídaně
hotelová terasa

Podmínky vstupu do Chorvatska a návratu zpět do ČR

  • Od 09.04.2022 jsou čeští občané mířící do Chorvatska z ČR nebo jiného členského státu EU osvobození od povinnosti prokázat se potvrzením o bezinfekčnosti.
  • Je doporučené, aby všichni přijíždějící předem vyplnili epidemiologický formulář EnterCroatia, který je dostupný i v češtině.

Návrat do ČR: všechny příjezdy jsou od 9. dubna bez omezení.

Split

Pokud máte připomínku nebo jste našli chybu, napište prosím na redakce@pelipecky.cz. Pokud máte cool cestovatelský příběh, recenzi, reportáž nebo blog a chcete se o své zážitky podělit se světem, nebojte se nám svůj text poslat na novinky@pelipecky.sk. Rádi ho zveřejníme v sekci Cestopisy.


Speciální nabídky pro naše čtenáře

    • Půjč si auto přes Pelikán. Klikni, zvol si destinaci, porovnej ceny, vyber model auta a rezervuj. Auto si vyzvedneš po příletu na letiště. Kamarádíme se totiž s Rentalcars.com.
    • Naše srdcovka - cestovatelský newsletter, který odebírají desetitisíce cestovatelů v ČR i na Slovensku:
    Prosím, ohodnoťte náš článek.
Klikněte pro komentář

Mladý pár, který létá po světě, natáčí videa, vaří světovou kuchyni a píše tipy na dovolenou pro ostatní nadšence do cestování.

Nahoru