Connect with us
Bešeňová pobyt Slovensko

Dovolená na Slovensku

POBYT DNE: Pobyt v termálech Bešeňová se snídaní a vodním parkem v ceně od 3 690 Kč

POBYT DNE: Pobyt v termálech Bešeňová se snídaní a vodním parkem v ceně od 3 690 Kč

Přímo v srdci slovenského regionu Liptov najdeš zasloužený odpočinek v hotelu Bešeňová, který je součástí komplexu Gino Paradise Bešeňová. Ten je nejmodernějším termálním komplexem na Slovenku. Jen pár metrů od pokoje ti tak budou k dispozici celoročně otevřené termální bazény. Ty jsou obohacené o hořčík, vápník, sodík, draslík a železo a jsou vhodné k léčebným procedurám. V areálu si užiješ také na tobogánech pro všechny věkové kategorie a přímo královské služby nabízí zdejší Wellness&Spa centrum.

Reklama

Hotel disponuje recepcí, restaurací a nabízí ubytování ve 123 pokojích, parkování a výborné snídaně. Těšit se dále můžeš na vodní park, saunový svět, billiard či stolní fotbal. Dětem zase vykouzlí úsměv na rtech dětský koutek.

  • KAM? Bešeňová***, Bešeňová, Slovensko
  • KDY? Červen až říjen 2024
  • CO JE V CENĚ? Ubytování v 3* hotelu, snídaně formou bufetu, neomezený vstup do vodního parku Bešeňová během celého pobytu (platí v den příjezdu i odjezdu), jednorázový vstup do saunového světa Harmónia (počet vstupů = počet nocí), lístky na lanovky a vstupenky do aquaparků (záleží na termínu příjezdu), parkování
Hotel Bešeňová pokoj
Hotel Bešeňová interiér
Bešeňová Slovensko
Hotel Bešeňová spa
Bešeňová hotel

Pokud máte připomínku nebo jste našli chybu, napište prosím na redakce@pelipecky.cz. Pokud máte cool cestovatelský příběh, recenzi, reportáž nebo blog a chcete se o své zážitky podělit se světem, nebojte se nám svůj text poslat na novinky@pelipecky.sk. Rádi ho zveřejníme v sekci Cestopisy.


Speciální nabídky pro naše čtenáře

    • Půjč si auto přes Pelikán. Klikni, zvol si destinaci, porovnej ceny, vyber model auta a rezervuj. Auto si vyzvedneš po příletu na letiště. Kamarádíme se totiž s Rentalcars.com.
    • Naše srdcovka - cestovatelský newsletter, který odebírají desetitisíce cestovatelů v ČR i na Slovensku:
    5/5 - (1 vote)
Klikněte pro komentář

Mladý pár, který létá po světě, natáčí videa, vaří světovou kuchyni a píše tipy na dovolenou pro ostatní nadšence do cestování.

Nahoru