Connect with us
Holiday Village Tatralandia

Dovolená na Slovensku

PECKA DNE: Pobyt na Liptově s polopenzí a vstupem do aquaparku od 4 390 Kč

PECKA DNE: Pobyt na Liptově s polopenzí a vstupem do aquaparku od 4 390 Kč

Slovensko je pro nás už zase zcela přístupné a bez omezení, takže si sem i letos můžeme naplánovat cestu. No a jestli už máte Tatry prochozené křížem krážem, vydejte se poznat třeba nádherné prostředí Liptova. Ať už se k našim slovenským sousedům rozhodnete vydat ve dvou nebo s rodinou či partou přátel, nebudete litovat. Holiday Village Tatralandia, o kterém naše kolegyně napsala, že zvenčí se jeví jako vesnice, ale uvnitř si zde připadáte jako v království, je pro větší skupiny jako stvořeno.

Reklama

Bude vám k dispozici vybavená chatka, kde budete mít dostatek soukromí. Přes den v sobě pak můžete probudit vaše dětské já a vybláznit se v aquaparku Tatralandia, kam máte neomezený vstup. Večer doporučujeme strávit u ohniště nebo hraním společenských her.

  • KAM? Holiday Village Tatralandia – chatka typu DELUXE, Liptovský Mikuláš, Slovensko
  • KDY? Červen – srpen 2022
  • CO JE V CENĚ? Ubytování ve zrekonstruovaných rodinných chatkách, stravování formou polopenze, vstup do vodního parku Tatralandia – počet vstupů = počet nocí, Wi-Fi, parkování
  • HODNOCENÍ HOTELU: 3,5 z 5 (tripadvisor)
  • RECENZE + VIDEO: Holiday Village Tatralandia: Zvenčí vesnice, zevnitř království
Tatralanda Slovensko
Holliday Village Tatralandia
Holliday Village Tatralandia
Holliday Village Tatralandia

Podmínky vstupu na Slovensko a návratu zpět do ČR

Vstup na Slovensko je volný bez povinnosti registrace v systému ehranica, prokazování bezinfekčnosti nebo karantény. Je tedy bez omezení.

Návrat do České republiky je od 9. dubna 2022 opět zcela bez omezení.

Slovensko pobyt

Pokud máte připomínku nebo jste našli chybu, napište prosím na redakce@pelipecky.cz. Pokud máte cool cestovatelský příběh, recenzi, reportáž nebo blog a chcete se o své zážitky podělit se světem, nebojte se nám svůj text poslat na novinky@pelipecky.sk. Rádi ho zveřejníme v sekci Cestopisy.


Speciální nabídky pro naše čtenáře

    • Půjč si auto přes Pelikán. Klikni, zvol si destinaci, porovnej ceny, vyber model auta a rezervuj. Auto si vyzvedneš po příletu na letiště. Kamarádíme se totiž s Rentalcars.com.
    • Naše srdcovka - cestovatelský newsletter, který odebírají desetitisíce cestovatelů v ČR i na Slovensku:
    5/5 - (1 vote)
Klikněte pro komentář

Tereza je rodačkou z Vysočiny, která miluje kopce, lesy a rozkvetlé louky. Možná i proto byla vždy přesvědčena, že nejlepší cestování je pěšky v pohorkách. Poté, co se ale seznámila se surfováním v Portugalsku, jí k srdci přirost i oceán. Vždy si ráda zacvičí jógu, posedí u táboráku nebo se stará o své pokojovky.

Nahoru