Connect with us
Letiště Ostrava

Amerika

Létej pohodlně z Ostravy! Letenky do Evropy, Asie i Ameriky od 1 100 Kč

Létej pohodlně z Ostravy! Letenky do Evropy, Asie i Ameriky od 1 100 Kč

Při představě českých letišť se většině cestujících vybaví Letiště Praha. To mnohdy neprávem vrhá stín na ostatní místa, z nichž se můžeme vydat za zážitky. Jedním takovým je právě i Letiště Leoše Janáčka Ostrava. Za pozornost stojí zejména široká nabídka letenek od Los Angeles přes Paříž až po Soul nebo možnost parkovat zde v případě letů s aerolinkami LOT zdarma. Přečti si, kam se z Ostravy můžeš vydat, a na co všechno se můžeš těšit.

Reklama
Ostrava

Víkendový výlet nebo dovolená v zámoří?

Když píšeme o široké nabídce letenek, myslíme to vážně. Vybírat totiž můžeš z oblíbených evropských destinací nebo si to namířit do zámoří. Nejvýhodnější alternativou jsou letenky do Londýna v podání nízkonákladového dopravce Ryanair. Zbytek nabídky ovládá letecká společnost LOT Polish Airlines, s níž Češi rádi cestují rovněž z Prahy.

Evropské citybreaky

Jestli miluješ prodloužené víkendy v evropských metropolích, najdeš si své. Mezi favority většinou patří romantická Paříž, temperamentní Barcelona, Londýn či Milán. O nezapomenutelné vzpomínky se ovšem postará i Pobaltí v zastoupení Tallinu, Rigy a Vilniusu, polská Varšava či Gdaňsk a v neposlední řadě kouzelný Amsterdam a Kodaň.

Nizozemsko, Amsterdam

Američtí velikáni

USA nebo Kanada? Letiště Leoše Janáška Ostrava má obojí. Mezi letenkami nalezneš kosmopolitní Toronto, jedinečný New York, uměním prosáklé Chicago, ale i Los Angeles nebo slunné Miami.

New York

Působivá Asie

Z Ostravy do Jižní Koreje? Ano! Přiletíš do rušného Soulu, který sám o sobě stojí za návštěvu. Nevynechej ale ani dechberoucí Národní park Bukhan-san v jeho blízkosti.

Soul

Akční letenky z Letiště Ostrava

Všechny letenky z Ostravy

Proč si vybrat právě Letiště Ostrava?

Ostravské letiště o sobě v poslední době dává vědět. Již od svého založení je dynamicky se rozvíjejícím organismem, který dnes umožňuje cestování do nejrůznějších koutů světa. Současně je skvělou volbou zejména pro turisty z Moravskoslezského kraje a okolí, kteří nechtějí ztrácet čas cestováním na přažské či polská letiště.

Letiště Ostrava

Konkrétně aerolinky LOT zajišťují pětkrát do týdne pravidelné spojení na trase Ostrava – Varšava. Letecký řád byl navíc sestaven tak, aby po příletu do Varšavy umožňoval krátký a snadný přestup na navazující linky po Evropě či dál do světa.

Leť s aerolinkami LOT a parkuj na letišti zdarma

Dalším benefitem je, že cestující na lince Ostrava – Varšava provozované dopravcem LOT Polish Airlines (týká se také přestupu ve Varšavě) mohou využít akci v podobě bezplatného parkování na letišti Leoše Janáčka. Jak to funguje?

  • Lístek, který obdržíš při vjezdu na parkoviště, vyměníš na přepážce při odbavení za kupon na parkování zdarma.
  • V případě online check-inu si kupon vyzvedneš po předložení palubní vstupenky na přepážce Informací v odletové hale.
  • Parkování zdarma se vztahuje pouze na parkoviště P5 a celá akce platí do 31. prosince 2023.
Ostrava

Pokud máte připomínku nebo jste našli chybu, napište prosím na redakce@pelipecky.cz. Pokud máte cool cestovatelský příběh, recenzi, reportáž nebo blog a chcete se o své zážitky podělit se světem, nebojte se nám svůj text poslat na novinky@pelipecky.sk. Rádi ho zveřejníme v sekci Cestopisy.


Speciální nabídky pro naše čtenáře

    • Půjč si auto přes Pelikán. Klikni, zvol si destinaci, porovnej ceny, vyber model auta a rezervuj. Auto si vyzvedneš po příletu na letiště. Kamarádíme se totiž s Rentalcars.com.
    • Naše srdcovka - cestovatelský newsletter, který odebírají desetitisíce cestovatelů v ČR i na Slovensku:
    5/5 - (1 vote)
Klikněte pro komentář

Tereza je rodačkou z Vysočiny, která miluje kopce, lesy a rozkvetlé louky. Možná i proto byla vždy přesvědčena, že nejlepší cestování je pěšky v pohorkách. Poté, co se ale seznámila se surfováním v Portugalsku, jí k srdci přirost i oceán. Vždy si ráda zacvičí jógu, posedí u táboráku nebo se stará o své pokojovky.

Nahoru