Connect with us
halloween

Novinky

Neboj se! Dnes si na Pelikánovi můžeš přidat pojištění ke každé letence ZDARMA

Neboj se! Dnes si na Pelikánovi můžeš přidat pojištění ke každé letence ZDARMA

Jen si to představ. Letíš na parádní výlet či exotickou dovolenou a těsně před odletem onemocníš. Nebo se stane něco neočekávaného, kvůli čemuž nemůžeš vycestovat. Nepříjemné, co myslíš? Tyto a mnohé další situace už ovšem roky pokrývá speciální pojištění STORNO, které najdeš na Pelikánovi. Proč ti to říkáme? Dnes je totiž ten výjimečný den v roce, kdy všichni kolem straší, ale Pelikán tě uklidní – ke každé letence objednané online si můžeš přidat POJIŠTĚNÍ STORNO ZDARMA. Super, že? Nemáš za co!

Reklama

Jak to funguje? Objednej letenku a přidej pojištění zdarma

Stačí, když si od 31. října do 1. listopadu 2022 (23:59) objednáš letenku online přes Pelikána a v objednávkovém procesu bezplatně přidáš pojištění STORNO.

KLIKNI A VYBER SI LETENKU

Akční letenky od Pelikána

Pojištění STORNO a důvody, proč jej doporučujeme

Takže, představ si, že máš zakoupenou letenku, ale před odletem:

  • nečekaně onemocníš s minimálně 5denní léčbou (i bez pobytu v nemocnici, avšak je nutné prokázat, že máš léky dostupné pouze na lékařský předpis),
  • utrpíš úraz s následky, které ti nedovolují odletět,
  • tvá přítomnost doma je nezbytná kvůli nemoci nebo smrti rodinného příslušníka,
  • otěhotníš,
  • vznikne ti značná škoda v důsledku živelné pohromy,
  • ztratíš svoji práci, a to ne z vlastního zavinění,
  • musíš řešit rozvod,
  • neobstojíš u maturity nebo státnic,
  • nedostaneš víza.

V první řadě by nás upřímně mrzelo, že svůj let musíš zrušit. Na druhé straně – když máš pojištění STORNO a můžeš se prokázat potvrzením dané události (kvůli které nemůžeš cestovat), za neproletěnou část letenky se ti vrátí peníze. Úžasnou výhodou je také to, že stornovat mohou i všichni ostatní pojištění přímí rodinní příslušníci, kteří s tebou cestují/měli cestovat a další 3 pojištění spolucestující bez rodinného vztahu k tobě.

Dokonce, pokud potřebuješ storno letenky z důvodu pozitivního RT-PCR testu na COVID-19 před odletem, s pojištěním STORNO budeš mít nárok na náhradu 90 % stornopoplatků.

Přečti si také:

Európská cestovná poistovna

Pokud máte připomínku nebo jste našli chybu, napište prosím na redakce@pelipecky.cz. Pokud máte cool cestovatelský příběh, recenzi, reportáž nebo blog a chcete se o své zážitky podělit se světem, nebojte se nám svůj text poslat na novinky@pelipecky.sk. Rádi ho zveřejníme v sekci Cestopisy.


Speciální nabídky pro naše čtenáře

    • Půjč si auto přes Pelikán. Klikni, zvol si destinaci, porovnej ceny, vyber model auta a rezervuj. Auto si vyzvedneš po příletu na letiště. Kamarádíme se totiž s Rentalcars.com.
    • Naše srdcovka - cestovatelský newsletter, který odebírají desetitisíce cestovatelů v ČR i na Slovensku:
    5/5 - (1 vote)
Klikněte pro komentář
Nahoru