Connect with us
Austrian Airlines

Amerika

Zažij legendární New York: s Austrian Airlines přímo z Vídně od 9 390 Kč

Zažij legendární New York: s Austrian Airlines přímo z Vídně od 9 390 Kč

Austrian Airlines opět přichází s oblíbenými přímými lety z Vídně do USA. Podívej se, co od této nabídky můžeš očekávat. Do pozornosti dáváme i to, proč se vyplatí povýšit z klasické Economy class na Premium Economy.

Reklama

Proč cestovat do USA s Austrian Airlines?

Češi, zejména cestující z Moravy, mají díky Austrian Airlines skvělou alternativu, jak se rychle a komfortně dostat do Ameriky. Přímé lety z Vídně teď pořídíš od fantastických 9 390 Kč. Co se týče termínů, vybírat můžeš z období od listopadu až do července 2023.

Jestli tě více lákají odlety z Prahy, nepřehlédni letenky s jedním přestupem ve Vídni a termíny od listopadu do května.

Austrian Airlines

Pandemie koronaviru mimo jiné způsobila také to, že mnohé aerolinky ze svých ekonomických či byznys tříd vyřadily tradiční palubní servis. V ceně letenky v ekonomické třídě Austrian Airlines do New Yorku je ale kromě online check-in i palubní servis a 2 příruční zavazadla (společně do 10 kg). Už v ekonomické třídě je v případě rakouských aerolinek o výborné služby na palubě postaráno – ať už se bavíme o jídle, nebo o multimediální zábavě během letu.

Akční New York s Austrian Airlines

Všechny přímé lety do Ameriky s Austrian Airlines

Ergonomická sedadla s unikátní relaxační funkcí zajišťují větší pohodlí na dálkových letech. Těsně před odletem si můžeš online rezervovat místo v letadle, které upřednostňuješ. Během letu si můžeš vybrat ze dvou menu DO & CO. Po vzlétnutí tě posádka v ekonomické třídě přivítá chutným občerstvením v závislosti na době odletu. Pokud letadlo přistává ráno, posilní tě snídaně nebo snack. Zpět je i rozmanitá nabídka nápojů během celého letu.

Austrian Airlines mají v nabídce rozsáhlý multimediální zábavní systém, který na dlouhých letech zajistí rozmanitost. Kromě až 400 hodin filmů a televize mohou dospělí, děti a mladí lidé trávit volný čas i při hudbě a elektronických časopisech.

Austrian Airlines
Austrian Airlines

letadlo Austrian Airlines

Prémiová ekonomická třída: komfort, více místa, lepší zážitek

Kdo se rozhodne cestovat o něco komfortněji, vybírá z nabídky prémiové ekonomické třídy, která cestujícímu poskytne několik výrazných benefitů. V případě upgradu do Premium Economy je například možné cestovat se dvěma 23kg zavazadly v ceně. To člověk ocení zejména tehdy, když má namířeno do Ameriky na delší dobu, případně plánuje velké nákupy na Manhattanu.

Austrian Airlines

Komfortně se budeš cítit už od samého začátku. Hned po nástupu do letadla ti přinesou tvůj welcome drink. Něco takového je u mnoha aerolinií výsadou jen pro cestující v byznys třídě.

Sezení je jednou z hlavních deviz Premium Economy od Austrian Airlines. Všimneš si toho hned po usazení. Množství prostoru na nohy a kolena, speciální opěrka na chodidla, ergonomické opěrky na lokty, hlavu a krk a možnost sklopit sedadlo do 40° úhlu, ve kterém se cestuje mnohem příjemněji. Ostatně hodně napoví i fotografie níže.

Austrian Airlines

Pokud chceš čas strávený na palubě využít pracovně, Premium Economy je na to připravena. Opěrky na lokty se může během pár vteřin změnit na funkční stolek schopný udržet tvůj laptop. Nakonec si během letu můžeš dobít i svá mobilní zařízení či počítač. Každý cestující prémiové ekonomické třídy může využít USB zásuvky a rovněž plně funkční 220V zásuvku.

Austrian Airlines

12palcové dotykové obrazovky, dálkové ovládání, špičková odhlučněná sluchátka a USB porty udělají z tvého sedadla improvizované kino (nebo spíše pohodlný prostor pro nikým nerušený spánek?). Vyber si z obrovské nabídky filmů, seriálů a hudby. Dostupnost oblíbených filmů a seriálů si zkontroluješ také přímo na stránce Austrian Airlines.

Austrian Airlines

3-4chodové menu a možnost vybrat si ze 3 typů hlavních jídel. Catering v prémiové ekonomické třídě Austrian Airlines lze ve srovnání s ostatními aerolinkami umístit na nejvyšší příčky. Samozřejmostí je snack před vzlétnutím, případně snídaně v závislosti na čase, kdy cestuješ. V nabídce nápojů máš k dispozici rakouská vína, pivo, kávu, čaj a destiláty – během celého letu a bezplatně. Pitný režim v podobě láhve s vodou najdeš hned po příchodu na své místo.

Austrian Airlines

Víš co je amenity kit? Je to malý, vkusný a praktický balíček plný užitečných maličkostí, které se ti na tvé cestě budou hodit. Obsahuje například špunty do uší, ponožky, zubní kartáček a spoustu dalších věcí pro osobní potřebu.

Austrian Airlines

Jak povýšit do Premium Economy? Jsou dvě možnosti. Můžeš si rovnou zakoupit letenky ve vyšší ekonomické třídě z naší nabídky v článku nebo tak můžeš učinit po koupi letenky v ekonomické třídě přes Pelikána i později – toto však může vyjít mnohem dráž. Při takovém upgradu je také třeba mít na paměti, že je to možné jen 47 hodin před odletem a o lepší třídu lze požádat jen prostřednictvím online check-inu. Všechny výhody Premium Economy si plně uvědomíš až ve chvíli, kdy je uvidíš.

Pokud máte připomínku nebo jste našli chybu, napište prosím na redakce@pelipecky.cz. Pokud máte cool cestovatelský příběh, recenzi, reportáž nebo blog a chcete se o své zážitky podělit se světem, nebojte se nám svůj text poslat na novinky@pelipecky.sk. Rádi ho zveřejníme v sekci Cestopisy.


Speciální nabídky pro naše čtenáře

    • Půjč si auto přes Pelikán. Klikni, zvol si destinaci, porovnej ceny, vyber model auta a rezervuj. Auto si vyzvedneš po příletu na letiště. Kamarádíme se totiž s Rentalcars.com.
    • Naše srdcovka - cestovatelský newsletter, který odebírají desetitisíce cestovatelů v ČR i na Slovensku:
    5/5 - (1 vote)
Klikněte pro komentář
Nahoru