Connect with us

Letenky do Dubaje

Letenky do Dubaje


Dubaj. Už při vyslovení jména tohoto místa se nám ihned vybaví luxusní obchody, mrakodrapy, přepychové hotely a vysoké teploty. Ve městě jakým je Dubaj, je prakticky nemožné se nudit. Je super místem jak pro mladší cestovatele, tak i pro rodiny s dětmi či starší páry.Pokud se bojíte, že jediné co v Dubaji můžete dělat je procházet se ve stínu mrakodrapů, jste na velkém omylu. Vydejte se na nádhernou pláž Jumeirah nebo si zalyžujte na zasněženém svahu v obchodním centru, zatímco venku panují tropické teploty. Dubaj si zamilujete a jen tak na ni nezapomenete.

Akční letenky do Dubaje

Zajímavé info o Dubaji

Dubaj je velice oblíbená destinace českých turistů. Levné letenky do Dubaje lze rezervovat z Prahy či Vídně. Přímý let trvá přibližně 6 hodin a 30 minut. Našinci létají do Dubaje s leteckými společnostmi Emirates – ale i nízkonákladovými aerolinkami Flydubai a Wizz Air.

Reklama

Dubaj se nachází ve východní části Arabského poloostrova na pobřeží Perského zálivu a usiluje o obchodní centrum západní Asie. To je také hlavní globální dopravní uzel pro cestující z celého světa. Příjmy z ropy pomohly urychlit rozvoj města, které bylo již hlavním obchodním centrem v minulosti. Dnes už méně než 5% příjmů pochází z ropy. Dubajské hospodářství, centrum pro regionální a mezinárodní obchod se od počátku 20. století spoléhá na příjmy z obchodu, cestovního ruchu, letectví, nemovitostí a finančních služeb. Podle vládních údajů se počet obyvatel Dubaje odhaduje na přibližně 3,38 milionu k lednu 2020.

Obvyklá cena letenky


8 800 Kč

Průměrná délka letu


6 hodin a 45 minut

Možnost přímého letu


Praha, Vídeň

Pokud máte připomínku nebo jste našli chybu, napište prosím na redakce@pelipecky.cz. Pokud máte cool cestovatelský příběh, recenzi, reportáž nebo blog a chcete se o své zážitky podělit se světem, nebojte se nám svůj text poslat na novinky@pelipecky.sk. Rádi ho zveřejníme v sekci Cestopisy.


Speciální nabídky pro naše čtenáře

    • Půjč si auto přes Pelikán. Klikni, zvol si destinaci, porovnej ceny, vyber model auta a rezervuj. Auto si vyzvedneš po příletu na letiště. Kamarádíme se totiž s Rentalcars.com.
    • Naše srdcovka - cestovatelský newsletter, který odebírají desetitisíce cestovatelů v ČR i na Slovensku:
    5/5 - (2 votes)
Klikněte pro komentář
Nahoru