Connect with us

Asie

Hurá na Srí Lanku! Z Prahy v hlavní sezóně s LOT za 12990 Kč

Hurá na Srí Lanku! Z Prahy v hlavní sezóně s LOT za 12990 Kč

Mezi ostrovní velikány sice nepatří, v rozmanitosti ji překoná ale jen málokteré místo na Zemi. Na Srí Lance najdeš všechno od písečných pláží, hustých pralesů, vrcholky hor až po exotickou gastronomii a nejvyhlášenější čaj.

Reklama

Letecká společnost LOT Polish Airlines právě nabízí akční letenky z Prahy za 12 990 Kč. Ideální možnost, jak se na tento malebný ostrov v Indické oceánu vydat za skvělou cenu. Tarif zahrnuje 23kg odbavené zavazadlo a v kalendáři najdeš termíny od listopadu 2019 až do března 2020. To znamená, že můžeš letět v hlavní sezóně s tím nejlepším počasím.

Kolombo za 12 990 Kč

???? odlet z Prahy ???? 23kg zavazadlo ???? listopad 2019 – březen 2020

Praha1 přestupKolombo1 přestupPraha
VaršavaVaršava
12990

Proč letět s LOTem?

Letecká společnost LOT patří mezi aerolinky s nejmodernější leteckým parkem. Díky tomu na všech dlouhých letech poletíš s moderním Boeingem 787 Dreamlinerem. Na palubě je vyšší obsah kyslíku, takže let je celkově příjemnější s menší únavou, kabina má větší okénka, takže prostor je prosvětlenější a celé letadlo má o 20 % nižší spotřebu paliva díky speciální odlehčené konstrukci.

Ekonomická třída LOT

U každého dlouhého letu máš 23 kg zavazadlo a ve vzduchu se můžeš těšit na velice milý servis a zábavní systém, díky kterému ti let uteče jako voda. S LOTem se vyhneš dlouhým přestupům a i do dalekých destinací se dostaneš za velice pěkné ceny.

Víza na Srí Lanku

Při cestě na Srí Lanku se vízům bohužel nevyhneš. Ty musíš vyřídit již před příletem do země a nedají se tak obstarat až na letišti. Před cestou je potřeba vyřídit si elektronickou registraci ETA.

Pokud máte připomínku nebo jste našli chybu, napište prosím na redakce@pelipecky.cz. Pokud máte cool cestovatelský příběh, recenzi, reportáž nebo blog a chcete se o své zážitky podělit se světem, nebojte se nám svůj text poslat na novinky@pelipecky.sk. Rádi ho zveřejníme v sekci Cestopisy.


Speciální nabídky pro naše čtenáře

    • Půjč si auto přes Pelikán. Klikni, zvol si destinaci, porovnej ceny, vyber model auta a rezervuj. Auto si vyzvedneš po příletu na letiště. Kamarádíme se totiž s Rentalcars.com.
    • Naše srdcovka - cestovatelský newsletter, který odebírají desetitisíce cestovatelů v ČR i na Slovensku:
    5/5 - (1 vote)
Klikněte pro komentář

Pokud Pavel zrovna necestuje, rád se věnuje svým dalším koníčkům, mezi které patří luštění křížovek, vnoučata a v neposlední řadě sledování AZ kvízu.

Nahoru