Connect with us
China Airlines

Asie

China Airlines zahájily přímou linku z Prahy do Tchaj-peje. Chyť letenky od 18 590 Kč

China Airlines zahájily přímou linku z Prahy do Tchaj-peje. Chyť letenky od 18 590 Kč

Již v březnu jsme tě informovali, že letecká společnost China Airlines začne provozovat přímé spojení mezi pražským letištěm a Tchaj-pejí. K samotnému zahájení došlo 19. července 2023. Počítá se s frekvencí dva lety týdně a nasazením letadel Airbus A350. Z letiště v Tchaj-wanu můžeš následně pokračovat dál do Asie a dalších oblíbených destinací.

Reklama

Letenky jsou dostupné i u Pelikána. Rezervuj si svoje místo – v nabídce jsou kromě přímých letů do Tchaj-peje třeba Filipíny, Japonsko, Bali, Vietnam, Thajsko či Austrálie nebo Nový Zéland. V ceně nechybí velké odbavené zavazadlo do 46 kg.

Akční letenky s China Airlines

Pokud máte připomínku nebo jste našli chybu, napište prosím na redakce@pelipecky.cz. Pokud máte cool cestovatelský příběh, recenzi, reportáž nebo blog a chcete se o své zážitky podělit se světem, nebojte se nám svůj text poslat na novinky@pelipecky.sk. Rádi ho zveřejníme v sekci Cestopisy.


Speciální nabídky pro naše čtenáře

    • Půjč si auto přes Pelikán. Klikni, zvol si destinaci, porovnej ceny, vyber model auta a rezervuj. Auto si vyzvedneš po příletu na letiště. Kamarádíme se totiž s Rentalcars.com.
    • Naše srdcovka - cestovatelský newsletter, který odebírají desetitisíce cestovatelů v ČR i na Slovensku:
    4.2/5 - (5 votes)
Klikněte pro komentář
Nahoru