Connect with us
Paříž

Evropa

Letenky do Paříže

Letenky do Paříže

Letenky do Paříže


Nejnavštěvovanější místo Evropy, to je Paříž. Město lásky, město světla a často i město, kde i nemožné se stává možným. Paříž má mnoho přezdívek, ale nelze ji upřít její nezaměnitelný šarm a atmosféru.Nejen Louvre, ale také Centre Pompidou či Rodin Museum z ní dělají centrum všeho umění. Už v 19. století přibyl ve městě symbol, se kterým si toto město mnozí ztotožňují – Eiffelova věž. “Eiffelovka” je věž, kterou prostě nelze přehlédnout. Paříž si musíte obléci, ochutnat jí a přivonět jí.

Akční letenky do Paříže

Zajímavé info o Paříži

Levné letenky do Paříže koupíte s odletem z Prahy (Ryanair) či Vídně (Air France, Austrian Airlines). Jde o přímé lety a průměrná délka letu je přibližně dvě hodiny.

Reklama

Paříž je hlavní a nejlidnatější město Francie s populací 2 148 271 obyvatel (oficiální odhad, 1. ledna 2020) na ploše 105 km2. Od 17. století je Paříž jedním z hlavních evropských finančních center, diplomacie, obchodu, módy, vědy a umění.

Obvyklá cena letenky


1 300 Kč

Průměrná délka letu


1 hodina a 45 minut

Možnost přímého letu


Praha, Vídeň

Pokud máte připomínku nebo jste našli chybu, napište prosím na redakce@pelipecky.cz. Pokud máte cool cestovatelský příběh, recenzi, reportáž nebo blog a chcete se o své zážitky podělit se světem, nebojte se nám svůj text poslat na novinky@pelipecky.sk. Rádi ho zveřejníme v sekci Cestopisy.


Speciální nabídky pro naše čtenáře

    • Půjč si auto přes Pelikán. Klikni, zvol si destinaci, porovnej ceny, vyber model auta a rezervuj. Auto si vyzvedneš po příletu na letiště. Kamarádíme se totiž s Rentalcars.com.
    • Naše srdcovka - cestovatelský newsletter, který odebírají desetitisíce cestovatelů v ČR i na Slovensku:
    5/5 - (1 vote)
Klikněte pro komentář
Nahoru